Kindertherapie

HAI 🙂

Leuk dat je op mijn website van KiKiT kijkt. Ik ben Anita, ik help kinderen die zich niet fijn voelen omdat ze ergens last van hebben. 

Je hebt een probleem en dat is vervelend, je voelt je  verdrietig of  je bent boos of je hebt een ander gevoel waar je last van hebt. Elk kind heeft bij een probleem zijn eigen gevoel.

Je hebt al een tijdje last van je probleem en je kunt het niet zelf of met hulp van je ouders of school oplossen. Ik kan je hier mee helpen, we gaan samen op zoek naar een oplossing zodat jij je weer blij voelt. Ik help jou ontdekken waar je allemaal sterk in bent en hoe je zelf je probleem kan oplossen en hoe je dat daarna voortaan zelf kunt.

Er zijn al veel kinderen bij mij geweest en ik vind het mooi dat elk kind  weer anders is en de dingen op zijn eigen manier doet. 

Het is nooit saai want elk kind heeft zijn eigen leuke ideeën en dat vind ik heel leuk!

Ik help jou graag, we gaan samen op vindtocht! hoe jij jouw probleem kan oplossen. Het is vaak best wel spannend om de eerste keer naar iets nieuws te gaan, ik ga je alvast iets vertellen over KiKiT waar ik kinderen help.

Als je bij mij komt,  kun je in mijn speel-praatkamer zelf kiezen wat je wilt doen. Er is eigenlijk te veel om op te noemen maar ik zal een lijstje geven: playmobiel, ridderkasteel, auto’s, barbies, poppen, knuffels, tafelvoetbalspel, winkeltje, flipperspel, verf, klei, knutselspullen, verkleedkleren, boksbal, zwaarden, spelletjes, voorleesboeken, sjoelbak, kegelspel, dartsspel, trampoline, evenwichtsbaan, kinetisch zand en nog veel meer.

Maar je kunt ook gewoon lekker zitten op de zitzak met wat te drinken en wat lekkers en kletsen of gewoon even niets…

De kinderen vinden het vaak leuk om bij mij te komen. Vaak is het zo fijn dat de kinderen en ik bijna de tijd vergeten. Na een uur stoppen we en gaan we de volgende keer weer verder.

Ik hoop dat  je nieuwsgierig bent en zin hebt om bij mij te komen kijken,  spelen en praten zodat jij je weer fijn voelt!

 

Dag ! Anita